Menu Crescendo

Dirigent Jan van Dam verlaat Crescendo

Na een periode van 4 jaar neemt Brassband Crescendo afscheid van dirigent Jan van Dam. Daarmee komt een eind aan een korte, maar plezierige periode waarin Jan op een enthousiaste wijze zijn kennis en kunde overbracht op de muzikanten van Crescendo.

Crescendo behaalde met Jan een aantal aansprekende resultaten, waaronder de Silveren Spikerí een aantal weken geleden. Tevens werden er mooie concerten gegeven met diverse verenigingen. Jan was ook onze dirigent in het jubileumjaar in 2015, een jaar waar we warme herinneringen aan overhouden. Bij het 125-jarig jubileumfeest Bist no he-le-maaaal betoetere verscheen Jan zelfs op krukken op het toneel, een blessure die hij opliep een dag daarvoor op de generale repetitie van dit jubileumspektakel. Het kenmerkt zijn doorzettingsvermogen en absolute wil om hierbij aanwezig te mogen zijn.

Crescendo neemt aan het eind van het seizoen afscheid van Jan en zal voor volgend seizoen op zoek gaan naar een andere dirigent. Belangstellenden kunnen meer informatie vinden op onze website www.crescendoworkum.nl.

terug...


U kunt met ons contact opnemen via: info@crescendoworkum.nl