Menu Crescendo

Masterclass Rodin Rosendahl (Marinierskapel)

Op zaterdag 12 januari komt Rodin Rosendahl, professioneel euphoniumspeler naar Workum. Hij geeft een masterclass en is solist bij het nieuwjaarsconcert van Crescendo deze dag.

Rodin is muzikant bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, is dirigent en veel gevraagd solist in binnen- en buitenland. Rodin is een jonge, enthousiaste beroepsmuzikant die goed zijn ervaring kan overbrengen op muzikanten. Speel je euphonium of bariton bij een vereniging uit Sudwest-Fryslan? Dan kun je je inschrijven voor de masterclass!

Je leert diverse speeltechnieken, er is aandacht voor ademhaling, techniek en zuiverheid en Rodin kan alles vertellen over het instrument waar je op speelt. Als "Besson Euphonium Artist" zal Rodin je ook meer vertellen over de specifieke eigenschappen van zijn eigen instrument. Dit alles in een ongedwongen sfeer en met de nodige persoonlijke aandacht.

Wil je meedoen? Geef je dan op via info@crescendoworkum.nl. Vermeld bij je aanmelding je naam, vereniging waar je speelt en je eventuele diploma's. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van 10,00 euro en er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Geef je dus snel op, want vol=vol.

Rodin is de muzikale gast van het Nieuwjaarsconcert van Brassband Crescendo uit Workum, wat om 20.00 uur begint. Deelnemers aan de masterclass krijgen korting op de toegangsprijs van het concert.

terug...


U kunt met ons contact opnemen via: info@crescendoworkum.nl