Menu Crescendo

Bist no he-le-maaaal betoetere!!

Sjoerd heeft een droom, hij wil een muziekkorps oprichten! Zijn moeder weet het zo net nog niet. Gaat het Sjoerd lukken?

Op zaterdag 9 januari 2016 zal Brassband Crescendo haar 125-jarig jubileumjaar afsluiten met een avondvullend theaterprogramma. Blaasmuziek, in combinatie met toneel, zang en dans zullen garant staan voor een verrassende en afwisselende avond. Sporthal De Rolpeal in Workum zal omgebouwd worden tot een theaterzaal waarin plek is voor iedereen, van jong tot oud.

Op deze speciale avond zal naast brassband Crescendo medewerking worden verleend door vele Workumer artiesten. Zanger Sipke de Boer zal worden ondersteund door een popband en een koor van meer dan 150 Workumer zangers maakt het feest compleet. Dit alles onder regie van kunstenaar en theatermaker Henk de Boer, met medewerking van De Paupers.

Is het een jubileumconcert, een toneelavond of een popavond? Nee, het is een avond waar u van de ene verbazing in de andere valt en waar humor en sentiment hand in hand gaan. Komt allen op deze theateravond in Workum, toegang bedraagt slechts twee euro.

De volgende muziekstukken worden uitgevoerd met koor:
- Ode an die Freude (klik hier voor een voorbeeld)
- The Exodus Song (klik hier voor de opname van Crescendo)
- Hey Jude (klik hier voor een voorbeeld)

De opnames van Crescendo zelf volgen nog.

terug...


U kunt met ons contact opnemen via: info@crescendoworkum.nl