Nieuws


Alle nieuws berichten van het jaar 2018

Nieuwjaarsfestijn Crescendo
Op zaterdagavond 6 januari 2018 bent u van harte welkom in De Klameare voor gezellige avond. Het traditionele nieuwjaarconcert van Brassband Crescendo wordt namelijk gecombineerd met de nieuwjaarsborrel van Plaatselijk Belang, Promotie Workum, de Ondernemersvereniging en De Klameare. De avond kent een informeel en een formeel karakter, met een hapje en een drankje en de muzikale klanken van Crescendo.

Super Sinterklaas Show groot succes
Zaterdag 2 december 2017 werd een geweldig leuke middag georganiseerd door Crescendo in Noardeinde. Zang, muziek, spelletjes en gewoon lekker gek doen, het zat allemaal in de Super Sinterklaas Show. De kinderen van het Spelenderwijs Orkest speelden liedjes voor Sinterklaas, er werden spelletjes gedaan met hulp van de HuisPiet en de MuziekPiet en presentatoren Sjoerd en Sjoukje maakten er een te gekke middag van.

Klik hier voor het nieuws van het jaar 2017
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2016
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2015
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2014
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2013
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2012
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2011
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2010
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2009
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2008
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2007
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2006
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2005
Klik hier voor het nieuws van het jaar 2004Alle nieuwtjes en activiteiten van 2018:Nieuwjaarsfestijn Crescendo

Op zaterdagavond 6 januari 2018 bent u van harte welkom in De Klameare voor gezellige avond. Het traditionele nieuwjaarconcert van Brassband Crescendo wordt namelijk gecombineerd met de nieuwjaarsborrel van Plaatselijk Belang, Promotie Workum, de Ondernemersvereniging en De Klameare. De avond kent een informeel en een formeel karakter, met een hapje en een drankje en de muzikale klanken van Crescendo. Tevens wordt de ‘Workumer van het Jaar’ deze avond bekend gemaakt en is er een film te zien van de hoogtepunten van de activiteiten in Workum van het afgelopen jaar.

Crescendo brengt met haar nieuwe dirigent Guus Pieksma een traditioneel muzikaal programma met onder andere de Can Can, de Second Waltz en de Radetzky March. Genoeg variatie en voor elk wat wils.

Het wordt een avond van ontmoeten, genieten en gezelligheid. De avond begint om 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. U bent allen van harte welkom, de avond is gratis toegankelijk. Breng samen een toost uit op 2018, komende zaterdag in Kultuerhús Klameare. Van harte Workum!

door: Cristiaan
gepost op: Tuesday 2 January 2018 om 16:23


Super Sinterklaas Show groot succes

klik voor meer
klik hier voor meer foto's
Zaterdag 2 december 2017 werd een geweldig leuke middag georganiseerd door Crescendo in Noardeinde. Zang, muziek, spelletjes en gewoon lekker gek doen, het zat allemaal in de Super Sinterklaas Show. De kinderen van het Spelenderwijs Orkest speelden liedjes voor Sinterklaas, er werden spelletjes gedaan met hulp van de HuisPiet en de MuziekPiet en presentatoren Sjoerd en Sjoukje maakten er een te gekke middag van. De in ruime getale opgekomen ouders, kinderen en pakes en beppes genoten en zongen volop mee met de Sinterklaas liedjes. Een middag die voor herhaling vatbaar is.

door: Cristiaan
gepost op: Monday 1 January 2018 om 17:34


Klik hier voor ouder nieuws